top of page

Felsökning

Har du plötsligt fått problem med strömmen i Malmö och behöver snabbt få hjälp med att felsöka ett elproblem? Då har du kommit rätt. Ta hjälp av våra professionella elektriker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig.

Har ni problem med att jordfelsbrytaren utlöser ofta? Eller upplever ni störningar i elinstallationerna? Vi på Malmö Elektriker kan hjälpa er i Malmö med omnejd med att genomföra felsökning av er el. Våra auktoriserade och kompetenta elektriker hjälper er felsöka elen på ett säkert och effektivt sätt.

Har ni redan gjort en ytlig felsökning och inte hittat källan till problemet kan det vara aktuella att kontakta en elektriker för felsökning av ert elfel. Malmö Elektriker hjälper med felsökning och åtgärdar elfelet som orsakar störningarna eller utlöser er jordfelsbrytare.

Alla arbeten som innefattar kontakt med el av något slag ska utföras av kvalificerade elektriker. Om exempelvis jordfelsbrytaren utlöser med täta mellanrum eller om det uppstår störningar i bostadens elinstallation ska du låta Malmö Elektriker utföra en felsökning. Med denna felsökning kan våra elektriker i Malmö lokalisera vad felet beror på och åtgärda dessa.

Enligt lag är det inte tillåtet att utföra dessa typer av elarbeten utan någon adekvat utbildning. Därför ska du inte utföra arbetet själv utan kontakta våra certifierade elektriker i Malmö för hjälp. Vi lokaliserar problemen och åtgärdar dem snabbt samt på ett korrekt sätt.

Vi genomför en elreparation snabbt och säkerhetsmässigt korrekt

Vår elfirma är flexibel och våra elektriker är tillgängliga under kontorstider och även under jour. Våra jourelektriker i Malmö kan rycka ut under helger och kvällar för att bistå med felsökning av jordfelsbrytare eller andra problem som kan uppstå i elsystemet.

För oss är det viktigt att vara effektiva och att erbjuda snabb och kvalitativ service. Innan du kontaktar våra elektriker kan du själv göra en ytlig felsökning så att vi fortare kan lokalisera vart felet finns i elsystemet.

  • Till att börja med kan du kontrollera om det är ett eller flera rum i din bostad som är strömlösa. I så fall ska du kontrollera jordfelsbrytaren och slå på den igen, alternativt byter den aktuella säkringen.

  • Om jordfelsbrytaren fortsätter bryta spänningen eller om propparna fortsätter att gå ska du kontakta våra elektriker för att få hjälp att hitta felet.

Malmö Elektriker  felsöker alla elproblem du har. Vi reparerar det mesta på plats då vi oftast har mer allt i våra servicebilar.

bottom of page