top of page

Kök- och badrumsrenovering

Att renovera ett kök eller badrum är ett stort jobb, och det kan lätt bli en mardröm om man kommer igång på fel sätt. Att få elen rätt i köket eller i badrummet är en stor del av att få rummet att fungera, och det är bra att rådfråga en elektriker redan innan du drar igång med dina renoveringar. Det är bra om du har koll på vilka begränsningar som finns inför din renovering med tanke på elinstallationer, så att du inte hamnar i en situation där allt är färdigt, förutom rör till fläkten eller uttag till kylskåpet.

Försök inte göra allting själv

 

Det kan kännas lockande att ta itu med allt arbete själv när det kommer till dina renoveringar, mycket för att det kan bli dyrt att anlita en licensierad elektriker för att dra dina kablar och fixa dina uttag – men faktum är att det kommer kosta dig mer att behöva göra jobbet två gånger. En bra elektriker kan följa med dig hela vägen, och kan dessutom påminna dig om saker du glömt bort eller inte räknat med. Det kan vara allt från att installera rätt uttag på rätt plats, till att dra elen rätt och installera dina vitvaror. Kom ihåg att be elektrikern kolla över elsäkerheten i din fastighet innan ni börjar renovera för att säkerställa att den håller standarden och kraven. Vi på Malmö Elektriker hjälper dig hela vägen med din köksrenovering eller badrumsrenovering.

Få igång ett samarbete snabbt med Malmö Elektriker för ett bättre resultat

 

Du vinner mycket på att engagera Malmö Elektriker tidigt i processen, detta kommer göra dina renoveringar både snabbare och estetiskt snyggare. Det är viktigt att inte försöka ge sig på alla installationer själv, i alla fall inte innan du kollat om det är säkert och OM du får utföra det på egen hand.  Alla våra elektriker är certifierade hos Elsäkerhetsverket.  Dra dig inte för att kontakta Malmö Elektriker redan innan jobbet kommer igång för att få en bild av hur stort el-arbetet kommer bli under renoveringen, ju tidigare de kommer med, desto bättre. Dessutom får du en korrekt offert redan från början.

 Malmö Elektriker hjälper dig inför din köksrenovering eller badrumsrenovering.

bottom of page