top of page

Om Malmö Elektriker

Vad vi kan hjälpa dig med

Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi arbetar med både mindre och större eljobb och finns till hands för dig som vill ha  rådgivning och guidning.
Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig i Malmö och installerar de elprodukter du själv valt.

Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i olika elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.

När du har begärt en offert via malmoelektriker.se så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna elektriker i Malmö som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalité och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig, 

Med Malmö Elektriker får du alltid fasta priser och självklart gäller ROT-avdrag.

Slå oss en signal 010-551 3233

kök renovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation elektriker

Våra tjänsteområden

Våra elektriker genomför el uppdrag  i alla typer av fastigheter och lokaler så som hemma hos dig, i kontor, butiker, bostäder, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar, simhallar m.fl. Vi utför alla typer av jobb så som nyproduktion, renoveringar, felsökningar, besiktningar och  rådgivning. Vi strävar och arbetar alltid för mindre miljöpåverkan. Våra elektriker jobbar i hela Malmö området med omnejd. Vi är din första elektriker i Malmö och är snabbt på plats hos dig oavsett vilket elproblem du stött på och självklart till ett rimligt pris.

ritning köksrenovering el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Elinstallationer

Inga elinstallationer är för svåra för oss, vi kan hjälpa dig med din nya diskmaskin eller tvättmaskin

taklamport sätta upp Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Besiktning

Vi utför elbesiktning för att ditt försäkringsskydd i bostaden eller fastighet ska vara godkänt

Entreprenad

Vi arbetar med större projekt och samarbetar med byggfirmor i Malmö

Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Privatpersoner

kök och badrum

Malmö Elektriker hjälper dig med elen inför kök eller badrumsrenoveringen

kök el Södermalm Elfirma Elektriker Elinstallation

Vilka är vi?

Vi samarbetar med alla typer av grossister i elbranschen och är medlemmar i en branschorganisation vilket innebär att vi alltid  håller oss uppdaterade på förändringar, nyheter och den senaste tekniken inom elbranschen.

Vi utför alla typer av elinstallationer i Malmö. Till exempel nätverksinstallationer, installationer av värmekablar, takvärme, byte av elcentraler m.fl. Vi analysera och leverera lösningar efter dina behov.

 

Vår vision är att med hög servicenivå och god social kompetens samt till en låg kostnad se till att leverera moderna lösningar och installationer med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Hos oss får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och lång erfarenhet.

Samtliga elinstallationer utförs med egen kompetent och ansvarsfull personal där kunden alltid står i centrum. Vi besitter lång erfarenhet med djup kunskap av alla typer av entreprenader.

En elektriker bör du välja noga och med största omsorg.

 

Malmö Elektriker har lång erfarenhet av att installera, reparera och underhålla alla tänkbara elprodukter. 

 Vi finns i Malmö för att optimera ditt hem eller arbetsplats, vare sig det handlar om att byta en elcentral eller bara installera ett vägguttag. Vi har certifierade elektriker med kompetens för varje specifikt uppdrag och vi för en kontinuerlig dialog för att involvera dig som kund i hela  arbetsprocessen.

Lyhördhet, omtanke och anpassning är några av de egenskaper vi kräver hos våra medarbetare liksom hos företaget i sin helhet.

 

Som kund hos Malmö Elektriker ska du känna dig trygg i att ingenting lämnas åt slumpen och att vi har flera kvalitetssäkrande verktyg för att leva upp till en hög standard. I ett samhälle under snabb teknisk utveckling höjs kraven på elektriker och vi bidrar med det absolut senaste inom produkt- och miljöutveckling och ser till att våra produkter och tjänster håller även i ett framtidsperspektiv .

Vi på Malmö Elektriker i Malmö vet hur el ska installeras på ett hållbart sätt och i takt med att belastningen ökar säkerställer vi att dina elanläggningar kan leva upp till dessa krav. Välj oss som din elinstallatör och undvik onödiga fel som leder till förlorad tid och bortkastade pengar.

Inga jobb är för stora eller små för Malmö Elektriker, ring oss eller be om en offert!

bottom of page