top of page
Malmö Elektriker.jpeg

Belysning

Våra elektriker är redo att hjälpa dig med alla elinstallationer av led lampor, utebelysning, fasadbelysning mm. Vart du än bor i Malmö, ring oss eller fyll i vårt formulär så får du hjälp av en certifierad elektriker!

Vi på Malmö Elektriker ser till att du får det resultat du vill ha när det gäller belysning, inomhus eller utomhus, hemma eller på kontoret.

Kontakta oss så får du hjälp av våra certifierade elektriker oavsett om du är privatperson eller vill ha hjälp som företagskund.

 

Våra elektriker hjälper dig med att välja, planera, felsöka och installera alla slag av armaturer eller andra belysningslösningar enligt dina önskemål oavsett vart du befinner dig i Malmö.

 

Kontakta oss för att ta del av vår erfarenhet om belysning och elinstallationer samt de senaste tekniska och energieffektiva lösningarna, dessutom arbetar vi med marknadens bästa produkter och vi garanterar dig högsta kvalitet på våra installationer.   

Malmös bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om installationer av belysning

Belysning som taklampor eller bänkbelysning är något de flesta har monterat och skött i sina egna hem, där du säkert har skött mycket av detta själv. Och mycket riktigt kan de allra flesta lamporna man köper idag monteras utan att en elektriker behövs, men det är viktigt att veta att det finns undantag om strömmen behöver dras om, och dessutom kan en elektriker hjälpa dig planera för hur du vill ha ditt rum upplyst. Du kanske vill ha punktbelysning med spotlights, atmosfärisk belysning med dimmer eller skaffa rörelsevakter som slår på belysningen när du går in i ett rum? Kontakta oss om du har frågor, eller funderingar så reder vi ut det tillsammans!

Dessutom finns det idag möjligheter som led slingor, rgb lampor eller smarta lampor som styrs via wifi. Oavsett vad du behöver kan vi hjälpa dig att få till det stiliga resultat du vill ha!

 

Vi jobbar alltid tillsammans med dig, genom planering, inköp och installation för att du ska kunna vara delaktig och få exakt vad du önskar. Kontakta oss och beskriv vad du önskar ha hjälp med så ser vi till att du får strålande resultat!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Malmö med omnejd!

Malmö Elektriker - Strålande Belysning!

Vårt företag Malmö Elektriker har som mål att vara Malmös bästa elfirma, med marknadens skickligaste elinstallatörer och elektriker. Vi vill att alla våra kunder ska bemötas professionellt men även ges tillmötesgående personlig service, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi utför allt från enklare installationer som byten av armaturer eller dimmers, hela vägen till mer omfattande arbeten som utomhusbelysning eller fasadbelysning vid nybyggnationer eller renoveringar.

Vad du än behöver som har med el att göra, finns vi här för att hjälpa dig!

bottom of page