top of page

Eljour

Våran eljour jobbar dygnet runt i Malmö. Ring oss 010-551 3233 när du behöver en elektriker i Malmö, vi är akut på plats, eller om du behöver rådgivning över telefon så hjälper Malmö Elektriker dig!

Du ska känna trygghet med att välja vår tjänst när du behöver en eljour i Malmö. Så tveka inte att kontakta Malmö Elektriker, Tel 010-551 3233 när du behöver hjälp!

 

När du har behov av en eljour sker det ofta plötsligt och i stort sett alltid när ett elavbrott är ett faktum. Därför ser vi alltid till att vara snabbt på plats, i Malmö är vår eljour på plats oftast inom en timme!

Genom vår eljour kan vi komplettera våra andra tjänster inom el. Våra duktiga elektriker i Malmö bemöter er alltid på ett trevligt sätt och jobbar med för att olyckan ska orsaka så lite problem som möjligt i vardagen. Det innebär att vi håller ordning och redan och sköter arbetet på ett snyggt sätt. Med vår eljour kommer alla el-problem vara åtgärdade snabbt och utan övrig inverkan på ert hem.

Problem som vi hjälper er med är bland annat: strömlösa fastigheter, jordfel, elpannor, säkringselement, ventilation, fläktsystem mm. Har ni problem med värmesystemet kan vi också hjälpa er med detta. Kort och gått hjälper Malmö Elektriker er med allt som er elektriker och finns tills hands dygnet runt.

Är ni i behov av en elektriker men att det inte är så akut så kan vi alltid planera in det till vanliga tider, ring oss 010-551 3233 eller skicka en förfrågan.

Malmö Elektriker eljour finns tillgänglig för dig som behöver akut hjälp efter arbetstid.

bottom of page