top of page

Laddbox Inkl. installation fr. 5 990:-*

Har du en elbil men saknar laddbox, eller behöver du byta ut din befintliga elbilsladdare mot en ny? Vill du ha en laddbox hemma eller planerar ditt företag att sätta upp laddstolpar? Malmö Elektriker sköter installationen åt dig oavsett typ och antal av laddstationer du behöver!

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go 22 kW

Upptäck Zaptec Go - laddboxen som passar alla bilar! Med sin stilrena skandinaviska design och banbrytande norska teknik är Zaptec Go en av de minsta 22 kW elbilsladdarna i världen.

 

Denna laddbox är fullpackad med premiumteknik och är alltid uppkopplad för att uppdatera sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Det betyder att du alltid har tillgång till de mest innovativa funktionerna utan att behöva göra något! Det enda du behöver göra är att ladda din bil.

 

Och det bästa av allt? Om du köper en ny bil behöver du inte oroa dig. Zaptec Go passar alla bilar! Så vad väntar du på? Skaffa den bästa laddboxen på marknaden och njut av en problemfri laddning av din elbil med Zaptec Go!

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på laddboxar

Du kan inte använda din elbil utan en pålitlig laddare, och med modern teknik och energieffektiva produkter kan du dra nytta av snabb, säker och effektiv laddning. Det är därför vi på Malmö Elektriker har specialiserat oss på laddboxar till just elbilar. Vi har allt du behöver för att säkerställa att du alltid har en fungerande laddbox som passar dina behov.

 

Vi vet att varje elbilsägare har olika behov, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av produkter som passar för olika laddningssituationer. Vårt professionella team av tekniker kan installera och felsöka laddstolpar och andra former av laddstationer till elbilar för att du ska få den bästa laddningsupplevelsen.

 

Så varför nöja dig med en osäker och ineffektiv laddare när du kan få den bästa laddningslösningen för din elbil med Malmö Elektriker? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta laddboxen för dina behov!

Få en kostnadsfri offert

Få den perfekta elbilsladdaren för dina behov genom att kontakta oss idag. Vi tar hand om hela projektet åt dig, från planering till inköp och installation, så att du kan känna dig helt nöjd med resultatet. Vi garanterar att din elbil får exakt den ström den behöver, oavsett vilken typ av laddstation eller bil du har.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som inkluderar moms och grönt teknikavdrag, så att du kan få den bästa lösningen utan att behöva överskrida din budget. Kontakta oss nu för att få hjälp att ta nästa steg i din resa till en bättre och mer miljövänlig framtid med din elbil!

Malmö Elektriker - Experter på Laddboxar!

Vi på Malmö Elektriker vet vikten av kvalitet och hållbarhet och därför har vi valt att specialisera oss på elbilsladdare. Vi behöver gemensamt som samhälle göra förändringar för att möta framtiden och tänka på miljön där hållbara lösningar är nyckeln. Framtiden ser vi ligger i elbilen och till den krävs det laddstationer! Gemensamt kan vi göra skillnad för miljön och samtidigt göra gott för din plånbok! Kontakta oss idag så får du hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer på en elfirma som vill värna om miljön och framtiden!

bottom of page